Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Női vizilabda

Ehhez csatlakozott az amerikaiakat irányító Adam Krikorian aki hozzátette irigyeli a magyar válogatottat hogy hatezer ember előtt játszhat. Magyar válogatott sport vízilabda vizes világbajnokság amerikai válogatott magyar női vízilabda-válogatott FINA vizes vb vizes vb.

Pin On Vizes Vb 2017 Budapest
Pin On Vizes Vb 2017 Budapest

Parádés kapusteljesítményekről marad emlékezetes a margitszigeti kedd este mindazoknak akik ott voltak a MagyarországAusztrália női pólómeccsen.

. A magyar női vízilabda-válogatott története harmadik világbajnoki döntőjére készülhetett és az eddigi kettőt 1994-ben és 2005-ben megnyerte a legutóbbit éppen az Egyesült Államok ellen. 21 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon miután óriási csatában 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes az elmúlt három olimpián is első Egyesült Államoktól a szombati döntőben a Margitszigeten. Lehet a vb-n a férfi vízilabda-válogatott. A magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon miután óriási csatában 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes az elmúlt három olimpián is első Egyesült Államoktól a.

A házigazda magyar női vízilabda-válogatott 7-6-ra legyőzte az ausztrál csapatot a kedd esti negyeddöntőben és a csütörtöki elődöntőben a hollandokkal találkozik a vizes világbajnokságon. A házigazda a Margitszigeten rendezett fináléban óriási csatában 9-7-re kapott ki a sorozatban negyedik sikerét szerző a legutóbbi. A házigazda a Margitszigeten rendezett fináléban óriási csatában 9-7-re kapott ki a sorozatban negyedik sikerét szerző. A mieink Magyari Alda hathatós közreműködése mellett kevésbé csillogó támadójátékkal is legyűrték a 2019-es világbajnokságon bronzérmet nyert riválist ezzel pedig.

Ez a finálé igazi ünnepe volt a női vízilabdának. A magyar női vízilabda-válogatott bejutott a hazai rendezésű világbajnokság fináléjába miután a csütörtök esti elődöntőben 13-12-re legyőzte a holland csapatot. FINA vizes világbajnokság női vízilabdatornájának elődöntőjében a magyar női vízilabda-válogatott 13-12-arányban legyőzte Hollandia válogatottját. 10 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott tagjai büszkék a hazai rendezésű világbajnokságon szombaton nyert ezüstérmükre ugyanakkor nem elégednek meg ennyivel és még magasabbra törnének.

Női vízilabda vb-döntő. 22 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű világbajnokságon a szombat esti döntőben 9-7-re kapott ki az Egyesült Államok csapatától. Büszke az ezüstre de a jövőben aranyakra vadászik a magyar női vízilabda-válogatott. A találkozó részleteit és összefoglalóját ide kattintva lehet megismerni.

Vizes világbajnokság 2022 Vizes világbajnokság - Vízilabda női döntő. A világbajnokság mérkőzéseit az. A vízilabda ünnepe volt a szombati vb-döntő. A 2022-es női vízilabda-világbajnokság a 15.

A címvédő az amerikai válogatott. Bíró Attila együttese csoportmásodikként jutott tovább az olaszok mögött majd egy könnyű találkozón Kolumbiát verte 35. A magyar válogatott a 2013-as barcelonai bronzérem után lett. A rendkívül kiélezett összecsapáson a magyar csapat legjobbja a négygólos Leimeter Dóra volt a Margitszigeten.

Magyarország 13-12-re legyőzte Hollandiát a női vízilabda-világbajnokság elődöntőjében. Az előző három világbajnokságot az Egyesült Államok női vízilabda csapata nyerte ezen a tornán is topfavoritnak számított. 12 hours agoEzüstérmes a női vízilabda-válogatott. Tizenhét év után ismét világbajnoki döntőt játszhatott a magyar női vízilabda válogatott ráadásul ezúttal hazai közönség előtt a Hajós Alfréd.

Végig nagyon szoros izgalmas mérkőzésen nyert a magyar válogatott Hollandia ellen a női vízilabda-világbajnokság elődöntőjében és 17 év után újra döntőt játszhat ezúttal is az Egyesült Államok ellen. A rendkívül kiélezett összecsapáson a magyar csapat legjobbja a négygólos Leimeter Dóra volt a. A magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon miután óriási csatában 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes az elmúlt három olimpián is első Egyesült Államoktól a szombati döntőben a Margitszigeten. A mérkőzés legeredményesebb játékosa a magyar hálóőr Magyari Alda lett.

Bíró Attila erre reagálva azt mondta ő pedig az aranyérmeket fogadná el. Július 3 vasárnap 814. Egyesült Államok - Magyarország. 2 days agoA magyar női vízilabda-válogatott bejutott a hazai rendezésű világbajnokság fináléjába miután a csütörtök esti elődöntőben 13-12-re legyőzte a holland csapatot.

Az amerikai csapat nyerte a legutóbbi három világbajnokságot vb-n legutóbb a 2015-ös kazanyi torna csoportkörében az olaszoktól. 10 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott tagjai büszkék a hazai rendezésű világbajnokságon szombaton nyert ezüstérmükre ugyanakkor nem elégednek meg ennyivel és még magasabbra törnének. Az egyformán a szűk világelitbe tartozó együttesek összecsapásának azzal a háttérrel vághattak neki a felek hogy a legutóbbi. A tornát az úszó-világbajnoksággal egyidőben Magyarországon rendezik június 20.

2 days agoSzóljon hozzá Ön is. 23 hours agoKikapott az amerikaiaktól legfeljebb 7. 2 days agoHatalmas csatában jutott vb-döntőbe a női pólócsapatunk. 11 hours agoEzüstérmes a női vízilabda-válogatott.

Mobilalkalmazásunkat a telefonodra optimalizáltuk. Kis szerencsével meglephettük volna az amerikaiakat de a magyar lányok egyetértenek abban hogy a jövő a miénk. A magyar női vízilabda-válogatott tagjai. 13 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon miután óriási csatában 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes az elmúlt három olimpián is első Egyesült Államoktól a szombati döntőben a Margitszigeten.

Döntetlen után ötösökkel győzött az Egyesült Államok válogatottja a helyosztón. Akaratban nem lesz hiány ígérték a magyar csapat tagjai a 20 órától kezdődő finálé előtt. A győzelemmel lányaink bejutottak a világbajnokság döntőjébe és legrosszabb esetben is ezüstérmesek. 2 days agoA döntőt MAGYARORSZÁG-Egyesült Államok játssza.

Az elmúlt években a vízilabda ismét tündököl hiszen a férfi vízilabda-válogatott 2020-ban a budapesti Európa-bajnokságon aranyérmet szerzett míg a hölgyek bronzot a tavalyi tokiói olimpiáról pedig mindkét együttesünk férfi-női bronzéremmel térhetett haza.

Szolnoki Vizilabda Sport Club Osc Sports Clubs Sports Swimwear
Szolnoki Vizilabda Sport Club Osc Sports Clubs Sports Swimwear
Pin On 1 Hungary
Pin On 1 Hungary
Bronzot Nyert A Noi Vizilabda Valogatott Tokioban Meglett A Csapat Elso Olimpiai Erme Basketball Court Hungary Basketball
Bronzot Nyert A Noi Vizilabda Valogatott Tokioban Meglett A Csapat Elso Olimpiai Erme Basketball Court Hungary Basketball
Nyertek A Magyar Vizilabdas Lanyok Swimwear Speedo Fashion
Nyertek A Magyar Vizilabdas Lanyok Swimwear Speedo Fashion
Pin On Hanna
Pin On Hanna

Post a Comment for "Női vizilabda"